Woszczyna mikoza Ohae dlakava koža glava

[Ukupno:1    Prosječno:1/5]

Wax mycosis u vlasištu uzrokuje antropofilne gljive, čiji se spori kaotično distribuiraju unutar kose. Uobičajeno je da su unutrašnji mjehurići plina.

Wszczyna mikoza utječe na djecu prije svega, međutim, promjene u ovom obliku mikoze često se javljaju i nakon puberteta seksualne adolescencije. Infekcija se može pojaviti kod odraslih osoba izravnim kontaktom ili zaraženim objektima. Epidemije bolesti karakterizirane su pojavanjem takozvanih “epidemijskih bolesti”. waxy diskovi i ožiljke u pratnji gubitka kose.

Simptomi Wax Mycosis u dlakavom vlasištu

Drveni diskovi promatrani u ovom obliku mikoze zapravo su gljivične kolonije, imaju karakter duboke žute boje. Oni se kreću u promjeru od nekoliko milimetara do čak 1-2 centimetara. Nakon što su uklonjeni, ožiljci ostaju i dolazi do trajnog gubitka kose.

Kosa je također gruba i suha. U Woodovoj svjetiljci možemo promatrati matu zelenu rasvjetu izbijanja bolesti. Bolest može imati netipične anestetičke oblike: perad i sličnu psorijazu.

Dijagnoza Wax Mycosis u dlakavom vlasištu

Osnova za dijagnozu Woli hazel mikoze je pojava tipičnih kliničkih značajki bolesti izbijanja, kao i kroničnu prirodu lezija s ožiljkom i trajnom alopecija. Rezultat mikološkog pregleda je odlučujući.

Razlika između woszczyna mikoza i woszczyna mikoza treba prvenstveno uzeti u obzir sojeve woszczyna mikoze u dlakavom vlasištu, jer tip koji se izvodi s skalp diskovima općenito nije teško dijagnosticirati. Neke vrste treba razlikovati od psorijaze ili perut.

Liječenje Wax Mycosis u dlakavom vlasištu

Terapija Wszczyna mikoza je obično lokalna prirode, pripreme s antifungalnim djelovanjem u obliku masti, kreme, šampona ili stopala se izravno koriste na lezijama kože. Takav tretman je obično učinkovit i nema potrebe za oralnim antifungalnim sredstvima.
Mariusz Kłos

Lucija Pretić
About Lucija Pretić 410 Articles
Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni. iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć. Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri. Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*