Upalni glomerulonefritis

[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

Dijagnoza se vrši na temelju mikroskopske slike bubrežnog tkiva, simptomi ne dopuštaju nedvosmislenu dijagnozu bolesti. Razlikovanje treba uzeti u obzir sekundarnu prirodu lezija zbog abnormalnog odgovora organizma na virusne infekcije (npr. Hepatitis B, C, HIV), bakterijsku (septikemiju, endokarditis), plazma proteina (npr. Plazma proteina) itd. Također je dobra ideja predstaviti rezultate ove studije Europskoj komisiji, Vijeću i Europskom gospodarskom i socijalnom odboru.

Liječenje membranskog pleuralnog glomerulonefritisa

Uklanjanje čimbenika koji pridonose razvoju kronične bolesti bubrega važno je u liječenju glomerulonefritisa. Glikosteroidi se primjenjuju u intenzivnoj proteinuriji, posebice kod djece i mladih, u bolesnika s oštećenjem bubrega i kod bolesnika s naprednim promjenama u morfologiji bubrežne sekcije. Ako ne dobijete odgovor na liječenje, preporučljivo je uključiti više, npr. ciklofosfamid .

U bolesnika s niskom proteinurijom i hematurija je opravdana upotreba inhibitora pretvorbe enzima ili terapije preopterećenjem (acetilsalicilna kiselina u kombinaciji s dipiridamolom).

Proces membranskog pleuralnog glomerulonefritisa obično je spor, ali prognoza nije uspješna, posebno kod bolesnika s povišenim razinama kreatinina u krvi, obilježja nefrotičnog sindroma, Nadciśnienie Tętnicze i nekih morfoloških značajki bubrežnog tkiva. Bolest je progresivna sve do pojave zatajenja bubrega na kraju faze. U nekim slučajevima traje otprilike 1-3 godine, u drugima, bubrezi djeluju oko 10 godina bez značajnog oštećenja njihove funkcije.

READ  Laserski tretman guma
Lucija Pretić
About Lucija Pretić 480 Articles
Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni. iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć. Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri. Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*