Ljepota

Trening trening pregled – učiniti treneri trenera rad?

Pregled treninga za struku

Obuka za strukuje jedan od najnovijih crazes u zajednici dijeta i vježbe. Neki kažu da je to najbolji način da brzo dobijete seksi lik s pješčanim satom. Drugi kažu da je štetno za vaše zdravlje ugrožavajući vaše organe i tjelesne funkcije.
Mnogi se pitaju je li to životni hack ili prodavačev hir – cilj nam je pokazati što treneri struka i kako djeluju korzisti.
Znamo puno o zahtjevu javnosti i pronicljiv upit je zbog Kim Kardashian’s ikonast lik, ali to znači da je posao za vas?
Saznajte sve što trebate znatiObuka za strukudanas.

Što je trening struka?

Trening od struka je proces nošenja ograničavajuće odjeće kako bi se postigao željeni oblik tijela. Još davne 1800. godine žene su nosile korzeti kako bi im strukovi oblikovali u željeni oblik. Trening od struka temelji se na sličnoj ideji.
Žene koje idu vlakom nosit će korzeti za nekoliko sati dnevno kako bi započeli. Zatim će postupno zategnuti taj korzeti, nošen je do 18 sati dnevno – uključujući i teretanu.
Podupiratelji treninga struka tvrde da je to dokazana, vremenski testirana metoda oblikovanja tijela točno onako kako to želite.
Kritičari, međutim, to nazivajuopasan i neučinkovit,

Prednosti trenerica struka

Podupiratelji treninga struka tvrde da dolazi s brojnim jedinstvenim i moćnim prednostima, uključujući sve od sljedećeg:
– postići atraktivne oblike i izrađivati vaše tijelo točno onako kako želite da izgleda
– Stisnite želudac tako da jedete manju ukupnu kaloriju

– Prilagodite svoje tijelo u novu formu ispunjavajući čvrstoću korzetu
– Poboljšajte držanje
Pristaše strukovnog treninga jako se sviđaju: zanemaruju nedostatak znanstvenih dokaza i tvrde da su istinski bili u stanju doživjeti rezultate gubitka težine dok nose svoje korzete.

Ograničeni znanstveni dokazi u potpori treninga za korzete

Nažalost, za navijače treninga struka nitko od navedenih pogodnosti nije testiran ni dokazano. Na primjer, nema znanstvenih dokaza da će trening struka smanjiti želudac.
Niti ima nikakvih dokaza da će žensko tijelo zadržati oblik korzetu nakon što ga skinuti.
Uglavnom, ako želite zadržati rezultate gubitka tjelesne težine koje ste “postigli” dok nose korzeti, morat ćete stalno nositi korzeti. Inače će tijelo prirodno proširiti na svoj izvorni oblik.

Zašto bi Corset Cinchers mogao biti opasan?


Većina medicinskih stručnjaka slaže se da je obuka struka opasna praksa za sve od sljedećih razloga:
– Kada korzeti stezne izvana vašeg tijela, također cijepa unutarnje organe. Prekomjerni pritisak na unutarnje organe može uzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme.
– Kada se pluća ne mogu ispravno proširiti, na primjer, povećava rizik od upale pluća. To također otežava vašem tijelu da dobije potrebni kisik – što je posebno opasno kad ste u teretani.
– Kada se želudac i debelo crijevo ne mogu proširiti, pokazalo se da povećava rizik od kroničnog zatvora i žgaravice.
– Kontinuirano ograničavanje rebara i mišića može uzrokovati modrice preko gornjeg dijela tijela i stalnu, kroničnu bol – čak i nakon što skinete korzeti.
– Jedna od ozbiljnijih opasnosti od nošenja korzet je da može smanjiti protok krvi i iz srca. To može dovesti do vrtoglavice i nesvjestice. Natrag u 18. stoljeću, imali su nesvjesne krevete iz razloga: žene bi se srušile na ove kaupe jer su njihovi korzeti bili previše zbijeni.
Dakle, gdje su sve prednosti treninga struka dolaze iz? Kritičari kažu da korzet jednostavno prisiljava ženu da jede manje hrane, što će neizbježno dovesti do gubitka tjelesne težine.
Zatim, kada skidate korzeti, njezin će se struk prirodno proširiti na svoju izvornu veličinu, a ona će početi jesti više – zbog čega su prednosti vidljivi kada nose korzeti.

Kim Kardashianov steznik

Mnogi od vas su ovdje jer ste čuli o Kim Kardashianovom stezniku za treniranje struka. Kako najpoznatiji svjetski armenski Amerikanac dobiva takve seksi krivulje? Nosila je korzet.
Kim K objavila je nekoliko fotografija o sebi na Instagramu koja se bavila u korzetu. Ona tvrdi da nose korzeti 6 tjedana u isto vrijeme kako bi uživali u snažnim koristima za mršavljenje i krojenim krivuljama.
Važno je napomenuti da Kim K zapravo ne prodaje svoj vlastiti korzet. Umjesto toga, oglašava korzet nekih drugih tvrtki. Više informacija potražite u odjeljku “Gdje kupiti korzet”.

Znatiželjni slučaj Cathie Jung, Žena s najmanjim strukom na svijetu

Vjerojatno niste čuli za Cathie Jung. Ipak, možda ste vidjeli slike: trenutačno drži Guinnessov svjetski rekord za najmanji struk na svijetu.
Prema Cathieovoj službenoj stranici, njezin struk “je otprilike iste veličine kao i redoviti majonezin”. Ona nosi jedan korzet 24 sata dnevno i posjeduje “oko 100” ostalih korica koje periodično koristi.
Cathie sebe zove kraljica korzeta, a njezin struk je smiješno mala. Međutim, budući da nosi korzeti 24 sata na dan, njezin će se struk vjerojatno vratiti u svoj prirodni oblik ako mu se pruži prilika.
U svakom slučaju, ako ste vidjeli slike Cathieja, morate prepoznati da je trenirala struk do krajnjeg: osim ako ste spremni nositi jedan korzet 24 sata dnevno i desetke drugih korzeta tijekom tjedna, a nikada uklonite te korzeti, nećete izgledati kao da je to bilo ubrzo.

Gdje kupiti korzet

Zahvaljujući Kim Kardashianu, Amber Rose i drugim slavnim osobama, došlo je do nedavne pozornosti oko corseta.
Nema previše trgovaca koji prodaju korzete. Međutim, dva od najvećih u industriji su:
Hourglass Angel (HourglassAngel.com) i Waist Gang Society (WhatsAWaist.com) zajedno sa svim ostalima dostupnim na amazonu.
Druga tvrtka Waist Gang Society prodala je svoje proizvode Kim Kardashian, Amber Rose, Black Chyna i druge poznate osobe. Oni prodaju tradicionalne korzete, kao i punu petu na prsima “struk-shaper” outfits.
Stripovi ženskog društva u stilu početi su na 125 dolara. Angelglassglass nudi više konkurentne cijene, s korzetima kao vježba Band vlak trener Ann Chery počevši od 55 dolara.

Kako započeti vježbanje struka

Prema navijačima treninga na strukama, jedna od najvažnijih stvari koje treba zapamtiti kada trening struka je jačanje vaše jezgre. Inače, korzeti će uništiti vaše unutarnje organe i dovesti do teških modrica, boli i dugoročnih učinaka na zdravlje.
Stoga pazite da imate jaka kormilar prije nego počnete – ili provjerite je li osnovna rutina kritičan dio vašeg treninga kada nosite svoj korzet.
Pristaše također preporučuju samo nošenje korzetom 6 tjedana kako bi se izbjegli dugoročni učinci na zdravlje.
Ostale stvari koje treba uzeti u obzir prilikom treniranja struka je da ćete vjerojatno imati problema s mjehura i gladi kada nose korzeti: mnogi nositelji izvješćuju da se pišaju mnogo češće nego inače: mjehura jednostavno nema dovoljno prostora za proširenje.
Drugi korisnici također izvješćuju da se osjećaju gladni cijelo vrijeme, ali ne mogu jesti zbog veličine želuca. To je dobro ako pokušavate ozbiljno ograničiti broj kalorija, ali to može dovesti do nekih problema raspoloženja i temperamenta, među ostalim zdravstvenim učincima.
Jednom kada se brinete o tim zahtjevima i ograničenjima, svakodnevno nosite korzeti oko struka, zatežući ga do točke u kojoj je neugodno.

Tko bi trebao pokušati trening od struka?

Trening od struka izgleda kao da bi imalo smisla: čini se razumnim misliti da biste stiskanje sredine tijela 18 sati dnevno na kraju mogli dovesti do dugoročnih fizioloških promjena.
Međutim, ne postoje znanstveni dokazi koji podupiru ovu tvrdnju. Klinička i znanstvena ispitivanja nikad nisu rekla da nošenje korzetom može dovesti do dugoročnih promjena u obliku tijela.
To se, rekao je, možete izigrati ljude da misle da ste krivudaviji nego što zapravo noseš korzeti. Korzete se diskretno mogu nositi ispod odjeće kako biste izravnali trbuh i naglasili svoje boobove i stražnjicu.
Čim skinuš korzeti, ipak ćete primijetiti da će se vaše tijelo vratiti u svoje prirodno stanje – sve dok ponovno ne počnete trenirati struk.

Lucija Pretić

Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *