Vijesti

Royal Gold Mask – Prirodni premazni maska za njegu kože?

Razvijen kao moćan serum protiv starenja,Royal Gold Maskkombinira zlatne nanočestice i prirodne ekstrakte za pomlađivanje proizvoda za njegu kože. Nastavite čitati za više o ovoj nepristojnoj maski zlatnih medija.

Što je Royal Gold Mask?

Koristeći zlatne ione,Royal Gold Maskkoristi prirodne sastojke za pročišćavanje kože i smanjenje vidljivih simptoma starenja kao što su bore i fine linije. Antioksidanti prevladavaju zbog njihove sposobnosti da zaštitite stanice od oksidativnog stresa, a ostali sastojci poboljšavaju elastičnost i smanjuju oštećenja sunca.
Prednosti zlata, međutim, nisu nužno dobro utemeljene. Neki dermatolozi vjeruju da može smanjiti hiperpigmentaciju i nekonzistentnu boju kože, smanjujući upalu i djelujući kao sastojak protiv starenja.
To se, rekao je, neke studije pokazuju da to zapravo ubrzava proces starenja.
Dok se čestice zlata brzo pojavljuju u stanice kože, njihova funkcija nije potpuno razumljiva. Čini se da se nakon apsorpcije ove čestice mogu zaglaviti unutar ćelije, narušavajući normalne funkcije kao što su kretanje, proizvodnja kolagena i podjela stanica.

Kako ova zlatna maska radi?

Nakon čišćenja kože nanesite masku ravnomjerno i dopustite da se osuši 25 minuta. Nježno uklonite kružnim pokretima.

Sastojci u Royal Gold Mask

Zlato:

Uz kontroverzne dokaze, potencijalne prednosti zlata u proizvodima za njegu kože nisu široko dogovorene.

Maslinovo ulje:

Dok antioksidanti bore protiv oksidativnog stresa za pomlađivanje stanica i uklanjanje toksina, fenoli koji se nalaze unutar maslinovog ulja poboljšavaju elastičnost kože i sprečavaju stvaranje bora.

Ginsengov korijen:

Poznat po svojim revitalizirajućim svojstvima, ginseng stimulira regeneraciju stanica i poboljšava elastičnost glatke, mladenačke kože. Pomažući koži u uklanjanju onečišćujućih tvari u okoliš, čini se da ginseng odgađa proces starenja i može pružiti zaštitne prednosti od sunčevog zračenja.

Ginkgo ekstrakt:

Kao prirodni krema za sunčanje, ginkgo smanjuje oštećenja uzrokovana izlaganjem suncu dok smanjuje upalu za zdraviju kožu. Popularan u mnogim kozmetičkim proizvodima, ovaj ekstrakt obično se koristi za smanjenje znakova starenja i čini se da olakšava ton kože.

kalcij:

Povećanjem brzine regeneracije stanica i uklanjanja mrtvih stanica kože, kalcij potiče mlađu kožu. Može također ojačati stanice kože radi poboljšanja čvrstoće.

Royal Gold Mask cijena

Jedna cijev je dostupna za $ 58, jednostavno ispunite on-line obrazac za narudžbu s imenom i telefonskim brojem.

Treba li upotrebljavati Royal Gold Mask?

Zbog kontroverzne prirode o prednostima zlatnih nanočestica, potrošači bi mogli poželjeti prikupiti više informacija o ovom proizvodu, što se može učiniti

Lucija Pretić

Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *