Prospect Lupoid širenje lica

[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

Profilaktički lupoid koji se širi preko lica je oblik tuberkulina, koji se proteže s nodules smještenim na koži lica. Uzroci abnormalnosti vjerojatno se odnose na alergijsku reakciju na mikroorganizme odgovorne za pojavu tuberkuloze. Međutim, također se sumnjaju i drugi uzroci koji mogu utjecati na razvoj lupoida višestrukog lica.

Simptomi praščića lupoid na raspršenom licu

Cvjetanje kože na licu ima karakter malih nodula, ponekad način da se povuče u ožiljke. Nepravilnosti se ne koncentriraju na veće izbijanje bolesti.

Tijek praščića lupoida raspršenog lica je kroničan i traje mnogo mjeseci, a nema sustavnih simptoma kao što su vrućica ili loše raspoloženje. Reakcije tuberkulina obično su negativne ili slabo pozitivne.

Prepoznavanje lupoida višestrukog lica

Lupoid profilaktičnog lica dijagnosticiran je nakon što su pokazane kliničke karakteristike, osobito diseminirane nodule koje se nalaze na licu. Histološki pregled kožnih lezija mikroskopom može biti od pomoći u dijagnostičkom postupku.

U diferencijalnoj dijagnozi lupoida golubova s više lica treba uzeti u obzir Trądzik ružičastu boju jer ne pokazuje propadanje ili scarring, kao i sarkoidoza lica s često pratećim promjenama organa i kosti.

Liječenje višestrukih lica praščića lupoida

Liječenje višestrukih lica praščića lupoida, poput onih drugih tuberkuloza, temelji se na primjeni anti-tuberkuloznih pripravaka (npr. Tuberkuloza, lupus vulgaris itd.). izonijazida ) . Njihova uporaba povezana je s visokom učinkovitošću, međutim, trajanje liječenja obično je nekoliko mjeseci. Od ostalih farmakoloških sredstava, upotrijebljen je rifampicin.
Mariusz Kłos

READ  Akutno paljenje dodataka
Lucija Pretić
About Lucija Pretić 480 Articles
Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni. iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć. Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri. Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*