Ponekad opaža dugotrajna razdoblja uklanjanja

[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

Bolest karakterizira niz kliničkih simptoma. Bolest se razvija polako i neprimjetno. Prvi simptomi obično se odnose na mišiće očne jabučice – dvostruki vid, opuštajuće kapke, poremećaji pokretljivosti unutar očne jabučice. Neki pacijenti imaju mišićnu paresis u nepcu, grlu i grkljan, a jedan od tri imaju oslabljene mišiće trupa i udova.

Ujutro, pacijenti ne mogu prijaviti nikakve simptome, ali tijekom dana mogu imati dva kapka, a jedan ili oboje mogu pasti. Dok jede, prvi ugrize pacijenta progutaju glatko, ali na kraju obroka gutanje postaje teško. Glas također slabi dok govorite, a nakon kratkog ili duljeg vremena možda ćete biti posve bezglasni.

Kako bolest napreduje, simptomi postaju sve teži i uporni. Zbog mišićne pareze u nepcu, glas ima nazalni ton. Lice pacijenta ne pokazuje bogate izraze lica, ima izraz umora i depresije. Slabost također uključuje mišiće vratu i vratu – glava pada, pacijent ga podupire rukom.

Poremećaj respiratornog mišića uzrokuje poremećaje oksidacije krvi. Nakon dugotrajnog razdoblja bolesti, mišići gube sposobnost vraćanja u normalno funkcionalno stanje i pojavljuju se pareza različitih intenziteta (najčešće se tiču mišića očne jabučice, masera i ramena). Postoje poteškoće u podizanju gornjih udova, hodanja po stepenicama, stojeći od ležećeg položaja. Refleksije testirane tijekom grada obično su uobičajene, nakon dužeg pregleda mogu se oslabiti, ali nakon odmora ne odstupaju od norme.

Prepoznavanje grada Kenije

U dijagnostičkom procesu intervju je važan – karakteristični simptomi mogu dovesti do sumnje na grad. Tijekom pregleda, važno je pokazati ozbiljnost pareze dok mišićni napor nastavlja. Također se provodi farmakološki test s inhibitorom kolinesteraze, s kratkotrajnim kliničkim poboljšanjem nakon injekcije.

U laboratorijskim testovima krvi, detektiraju se protutijela protiv receptora za acetilkolin i protutijela protiv mišićne kinaze tirozina. Rezultati elektrofizioloških pregleda mogu potvrditi dijagnozu – za ovu svrhu provodi se test umora elektrostimulacije, što potvrđuje nastanak smanjenja kontrakcije mišića sa slijedećom kontrakcijom.

Snimanje se može koristiti za izvođenje prsne tomografije, ponekad otkrivajući tumor unutar anteriornog medvastina (timom) ili uporni timus. Ako je u nedoumici, magnetska rezonancija prsa može biti izvedena. Drugi poremećaji neuromuskularne provodljivosti (npr. Abnormalnosti živčanog sustava) trebaju se uzeti u obzir u diferencijalnoj dijagnozi. Lambert i Eaton gradski sindromi, botulizam) i druge bolesti živčanog sustava s sličnim kliničkim simptomima (multipla skleroza, tumori mozga, oštećenja živaca koji opskrbljuju mišićno-koštani sustav očnih zgloba).

Obrada urbanih područja

Opće menadžment je važan u liječenju popratnih bolesti i infekcija, što može dovesti do napredovanja grada, izbjegavanja prekomjernog fizičkog napora i čestog odmora te pažljivog korištenja cjepiva.

Ne zaboravite uzeti mnoge kontraindikacije u svom gradu: antibiotici (npr. “Antibiotici”, “antibiotici”, “antibiotici”). Lijekovi koji blokiraju neuromuskularni prijenos (npr. Tzv. “Glikozidni amino”) i lijekovi koji blokiraju neuromuskularni prijenos (npr. “Antioksidans” lijek). Pankuronium), stabilizatore stanične membrane (na primjer Lidokain) i intravenski primijenjeni magnezij, radiološki agensi koji sadrže jod i psihotropne lijekove.

Specifično liječenje ima za cilj smanjiti ozbiljnost simptoma bolesti. U tu svrhu koriste se inhibitori kolinesteraze (neostigmin, piridostigmin i drugi). Ako ne postoji kliničko poboljšanje unatoč liječenju, započinje imunosupresivna terapija (prednizon i azatioprin najčešće se koriste). Ako se pronađe timom, timus se mora ukloniti.

Bolest se javlja tijekom razdoblja pogoršanja i remisije. Najbolja prognoza je ogledni dio grada. Smrt se javlja u respiratornom sustavu i kao posljedica komplikacija imunosupresivnog liječenja. Ponekad se mogu primijetiti duga razdoblja remisije, čak i nekoliko godina, ali poboljšanje stanja pacijenata obično nije dovršeno.

Lucija Pretić
About Lucija Pretić 410 Articles
Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni. iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć. Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri. Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*