Zdravlje

NikoStop – Napadi protiv stresa i razdražljivosti pomoći prestati pušiti?

nikostop

Samo u prošlom stoljeću potrošnja cigareta povećala se za više od 400%. Medicinska istraživanja pokazala su da je konzumacija duhana jedan od najvećih ubojica ljudi, samo da bi ih tukli rak i druge ozbiljne zdravstvene tegobe.
Osim toga, mnoge psihološke studije su pokazale da pušenje cigareta obično počinje u većini osoba od ranog doba kao posljedica pritiska vršnjaka. Međutim, kada postanemo stariji, naše se tijelo počelo oslanjati na duhan za blago pogođen i tako nas ovisnik o pušenju.
Da biste prestali, sada postoje mnogi proizvodi poput zakrpe, ulja, žvakaćih guma koje možemo odabrati. Ove stavke pomažu u isporuci našeg tijela s niskom razinom nikotina (aktivno sredstvo u duhanu) i pomaže da se polako eliminira ovisnost o cigaretama.

O NikoStop

NikoStopopisan je kao “dodatak ulja protiv stresa” koji nam pomaže da prestanemo pušiti na jednostavan i održiv način. Rezultat toga postiže polako uklanjanjem simptoma koji uzrokuju pušenje cigareta.
Osim toga,NikoStoptakođer sadrži aktivne sastojke koji pročiste sve nakupine katrana i nikotina koje su se možda okupile unutar naših pluća i zračnih prolaza. Ostali ključni aspekti ovog proizvoda su:

(i) poboljšanje fokusa:

Postoje određeni poticaji u mješavini koji nam pomažu da ostanemo usredotočeni i da smanjimo našu ovisnost o cigaretama kad počnemo doživjeti blagi stres ili tjeskobu.

(ii) Sleep + oporavak:

Još jedan važan aspekt našeg blagostanja koji NikoStop brine o našim “ciklusima spavanja” i “omjeru oporavka”. Kada smo odmorni, ostajemo mirni i skladani tijekom dana. Kao rezultat toga, nismo prisiljeni pušiti svaki put kada se predstavlja izazovni scenarij.

(iii) Habit Alteracija:

Kada se koristi kao što je propisano, ovaj dodatak korova iz naše potrebe da puše cijelo vrijeme. Također osigurava da ne stvaramo druge slične navike kako bismo kompenzirali naš nedostatak unosa nikotina.

Što se nalazi unutar NikoStop?

Sastojci jezgre koji ovu formulu čine tako učinkovitima uključuju:

(i) Vitaminski kompleks:

Svaki dio ovog proizvoda dolazi s jedinstvenim ekstraktom vitamina B1 + B3 koji je pokazao da optimizira rad našeg živčanog sustava. Osim toga, također pomaže poboljšati funkcioniranje mozga kako bi se uklonili žudnji koji se mogu pojaviti u odnosu na cigarete.

(ii) Glog:

Ovaj prirodni biljni ekstrakt sprečava degradaciju naših krvnih žila kako bismo mogli ostati mirni i opušteni.

(iii) B6:

Ovo je podcijenjeni vitamin koji je pokazao sudjelovanje u sintezi serotonina. Kao što svi znamo, serotonin se također naziva ‘sretnim hormonom’ jer omogućava povišena stanja raspoloženja koja nas opuštaju.

(iv) triptofan:

Ovo je esencijalna aminokiselina koja nam pomaže da ostanemo radosni iu pozitivnom stanju uma. Ne samo da to također podiže naše raspoloženje, čini nas mirnijim i povećava kvalitetu našeg sna.

(v) Melissa:

Još jedna podcijenjena biljka koja je klinički pokazala da štiti naše tijelo od stresa, nervoze i depresije koja može biti uzrokovana zbog nedostatka nikotina u našim tijelima.

(vi) Lavanda:

Dok mnogi mogu povezati lavandu s parfemima, ovaj cvijet također je poznat kao snažan adaptogen. Pokazano je da posjeduje mnogo moćnih čišćenja koje mogu pomoći u uklanjanju neželjenih toksina koje mogu uzrokovati promjene u raspoloženju.

Gdje mogu kupiti NikoStop?

Sve narudžbe za NikoStop mogu se staviti na službenu web stranicu tvrtke. Jedna bočica sadrži 50 ml otopine i cijena je 39 €. Plaćanja se mogu izvršiti putem sigurnih sredstava kao što su PayPal, MasterCard i Visa.

Lucija Pretić

Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *