Vijesti

Maxi Lash – mišljenja o serumu za rast cigare

Trepavice su važan element ljepote, za svaku ženu. Međutim, prvenstveno služe zaštiti oka. Njihov glavni zadatak je zaštititi oči od nepovoljnih vanjskih čimbenika kao što su prašina, prljavština i prašina.

Zašto se trepavice ispadaju?

Vaše trepavice su se smanjile, i da biste eliminirali ovaj problem, najprije morate utvrditi uzrok. Najčešći razlozi gubitka trepavica su:.

 • alergiju – kozmetiku ili kontaktne leće
 • korištenje određenih lijekova
 • hipotireoza ,
 • Infekcije i upale kapaka i folikula dlake,
 • učinci slobodnih radikala (cigarete, onečišćenje okoliša),
 • loša prehrana,
 • operacije oka.

Često je slučaj da se trepavice ispadaju zbog nepravilne njege očiju. Uglavnom se radi o tome da ne radi ispravno ili često zaboravljajući oko make-up. Spavanje u make-up čini estuarij folikula kose i nadražaj očiju zabrtviti, trepavice slabe i ispadaju. Neoprana šminka također dovodi do mehaničkih oštećenja trepavica, poput lomljenja.
Činjenica gubitka trepavica također može biti znak ozbiljne bolesti i neodgovarajuće njege. Kada često produljite trepavice u dnevnoj sobi ili koristite prekomjerne odijela, vaše trepavice jednostavno trebaju obnovu i regeneraciju. Imamo dokazani način da spriječite ispadanje trepavica.

Make Lash: Specijalni serum za trepavice

Make Lash je specijalistički serum namijenjen ženama čiji je san da imaju zdrave, pune i duže trepavice. Napredni aktivni sastojci sadržani u serumu čine terapiju prikladnom za regeneraciju tankih i osjetljivih trepavica iz prirode, kao i one koje su oštećene nepravilnom njegu ili previše invazivnim kozmetičkim tretmanima. Zahvaljujući laganoj teksturi, serum prodire u korijene kose i nakon samo nekoliko tjedana, trepavice postaju jače i deblji, a to čini vaš izgled izraženijim.

Svojstva aktivnih sastojaka sadržanih u serumu Make Lash

 • Biotinol Tripeptid-1– To je biološki aktivan peptid koji podržava prirodni rast trepavica. Ona prodire u vlakna za kosu, jača strukturu i obnavlja elastičnost. Također stimulira folikule dlake, koje su odgovorne za proizvodnju materijala za kosu. Ciljano djelovanje peptida produljuje fazu rasta trepavica i čini ih dobitkom volumena i postaje savršeno izduženo i zamračeno.
 • Provitamin B5– prodire u kožu, pretvori se u vitamin B5, tj. pantotenska kiselina. Bitno je za pravilan rast trepavica. Zbog svoje mikromolekularne forme prodire u korijene dlake i tako sudjeluje u podjeli stanica kose, što izravno utječe na njegovu gustoću. Kao rezultat toga, vraća vitalnost trepavica i štiti ih od štetnih utjecaja vanjskih čimbenika, uz održavanje odgovarajuće razine hidratacije.

Tko je serum Maxi Lash?

Serum namijenjen ženama koji žele ojačati i na taj način očigledno uljepšati svoje trepavice, bez obzira na to jesu li tanke i kratke po prirodi, ili se njihovo stanje jednostavno pogoršalo tijekom vremena pod utjecajem kozmetičkih tretmana ili nepravilne njege.Maxi LashTakođer se preporučuje za one koji su podvrgnuti invazivnoj kemoterapiji, što ozbiljno smanjuje njihovu kosu.Maxi Lashmogu se koristiti i kod žena koje nose kontaktne leće, ali prije uklanjanja seruma provjerite uklanjajte čaše.
Maxi Lashje kozmetički proizvod koji se može opisati kao revolucionaran. Posebna formula koja se primjenjuje u njoj vodi do dubokog regeneracije i rekonstrukcije trepavica. Kada su ispravno hranjeni i ojačani, oni povećavaju volumen, više su spektakularni. Maxi Lash omogućuje vam jasan i sjajan izgled.

Kako mogu koristiti Maxi Lash serume?

Prije nanošenja seruma, temeljito rastavite. Tek tada, pomoću malog četkanja, serum se primjenjuje na liniju rasta trepavica, na samom rubu kapka. Serum se primjenjuje jednom dnevno, prije spavanja, jer je proces regeneracije najintenzivniji. Najbolji rezultati postižu se kada se takav tretman primjenjuje dnevno, tijekom 3 mjeseca, kasnije, profilaktički, kozmetički se koristi dva puta tjedno.
Ako serum ulazi u oči, isperite ga s puno vode. Serum se ne smije koristiti ako postoji preosjetljivost ili alergija na bilo koju od komponenti pripravka. Ako postoji alergijska reakcija, zaustavite liječenje.

Što je važno kada koristite serume Maxi Lash?

 • sistematika– serum se mora primjenjivati svake večeri tri mjeseca
 • preporuke– proizvod je siguran za kožu i oči, ali prekomjerno korištenje seruma može dovesti do nuspojava kao što je spaljivanje ili crvenilo.
 • efekti– priprema može imati drugačiji učinak na sve. U jednom slučaju efekti će biti vidljivi nakon samo nekoliko dana, u drugom slučaju nakon samo nekoliko tjedana. Uvijek zapamtite, međutim, da ne smijete odustati od borbe za lijepe trepavice.
PAŽNJASlužbeni distributer seruma u ograničenom vremenskom razdobljuMaxi LashIma posebnu ponudu za naše čitatelje. Povezano je s 100% jamstvom povrata novca za kupljeni tretman za rast trepavice ukoliko ne donosi očekivane rezultate.

Lucija Pretić

Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *