Zdravlje

LumiSkin pregled: Je li to doista učinkovito?

LumiSkin pregled: Je li to doista učinkovito?

LumiSkin Uvod

LumiSkin je vlasnički sastojak Sederme, jednog od najvećih i najcjenjenijih kozmetičkih formulatora na svijetu, koji je posebno formuliran za isporuku pogodnosti za olakšavanje kože, a koji se prvenstveno sastoji od spoja, Diacetyl Boldine (DAB).

Što LumiSkin tvrdi

apple-ring-diamond-cbd-oil

Prema proizvođačevim tvrdnjama, ovaj vlasnički sastojak može se unositi u različite proizvode za njegu kože kako bi pružio sljedeće prednosti:

 • Regulirati funkcije nadbubrežne žlijezde i razine kalcija, što također smanjuje pigmentaciju kože
 • Neizravno inhibiraju proizvodnju tirozinaze, prekursor koji aktivira melanin, prirodni pigment kože, olakšava vaše tamne mrlje i poboljšava prirodni sjaj vašeg tena
 • Pomaže u sprječavanju oštećenja na fotografijama uzrokovane UV i hiperpigmentacijskim aktivnostima koje uzrokuju drugi čimbenici koji mogu uzrokovati zatamnjivanje kože
 • Ovaj vlasnički sastojak može se dodati različitim kategorijama proizvoda, poput onih koji su navedeni u nastavku, kako bi se poboljšala njihova potraživanja i funkcije za sijanje kože:
 • Porcelanski ten je labav prah
 • Dnevna krema s filtrima za sunce
 • Anti-tamni krugovi
 • Maska za olakšavanje kože protiv starenja

LumiSkin Proizvođačev detalji

Ovaj vlasnički sastojak za njegu kože formulira i proizvodi Sederma, ista tvrtka iza Matrixyl serije, multi-peptidnih kompleksa, koji su se uvelike koristili u proizvodima protiv starenja širokog spektra kategorija. Osnovana 1964. i kasnije, 1997. godine, kao podružnica Croda International grupe, Sederma “posvećena je razvoju aktivnih sastojaka i stvaranju inovativnih koncepata za kozmetiku, zasnovanu na svladavanju biotehnologije, finoj kemiji i biljnoj ekstrakciji ” . Pariz-based R & D i proizvodna tvrtka je vodeći developer širokog spektra visokih performansi sastojaka obično infused u širokom rasponu za njegu kose i njegu kože proizvoda.

Rad LumiSkin

Ovaj proizvod djeluje neizravno inhibirajući proizvodnju melanina inhibiranjem puteva i produkcije tirozinaze, a također regulira funkcije nadbubrežne žlijezde i razine kalcija.

LumiSkin Sastojci

Ključni sastojak upisan u LumiSkin je Diacetyl Boldine (DAB). Olakšava tamne mrlje i osvjetljuje vaš ukupni ton kože indirektno inhibirajući aktivnost tirozinaze. Ovo je preteča melanina koji, kada se aktivira, proizvodi više pigmenta kože. DAB također smanjuje razinu kalcija i utječe na nadbubrežne funkcije za promicanje svjetlijeg i svjetlijeg tonusa kože.

LumiSkin Pro

 • LumiSkin je razvio jedan od najvećih svjetskih i renomiranih laboratorija kozmetičkih sastojaka, Sederma.
 • Na temelju neovisne studije provedene u odnosu na snagu LumiSkin, istraživač je primijetio kako je DAB izazvao 25% poboljšanje u tamnim mjestima nakon samo 2 mjeseca kontinuirane primjene ovog vlasničkog sastojka.

LumiSkin Cons

 • Sastojak može morati proći daljnje neovisne studije učinkovitosti.
 • Proizvođač ne daje detaljne informacije o LumiSkin širokoj dostupnosti, iako su detaljni dokumenti dostupni po zahtjevu.

LumiSkin nuspojave

Na temelju stručnih preporuka LumiSkin ne smije se poduzeti u sljedećim slučajevima kako bi se izbjegle negativne nuspojave:

 • Korisnik je ispod 18, trudna ili dojenja
 • Uzimanje lijekova ili dodataka koji uključuju, između ostalih, limunsku kiselinu, kalcijev karbonat i aluminij hidroksid
 • Korisnik ima otvorene rane

Upute

LumiSkin mora biti uliven u kozmetičke proizvode i proizvode za osobnu njegu koji ciljaju na izbjeljivanje kože.

Završna presuda

LumiSkin temelji se na intenzivnom istraživanju i razvoju, ali postoje i drugi čimbenici koji će utjecati na njezinu snagu kada se dodaju u vaše proizvode za lakšu kožu. S druge strane, najbolje je dobiti ovaj sastojak iz komercijalnih proizvoda, a ne u čistom obliku.

Lucija Pretić

Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *