Kłykciny kończyste uzrokuje HPV virus

[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

Kłykciny kończyste također pripada grupi virusnih bolesti i manifestira se u papilarnim rastima na koži područja vulve, perineuma i anusa. Postoji povećan rizik od neoplastičnih procesa u slučaju infekcije vaginalnih i cervikalnih struktura s ovim virusom. Kłykciny kończyste uzrokuje HPV i njihov razvoj karakterizira kronično nadraživanje upalnim vaginalnim izlučivanjem.

Dijagnoza kondiloma

Dijagnoza kondilomije temelji se na tipičnom izgledu lezija na koži i može se potvrditi mikroskopskim pregledom u ne-karakterističnim oblicima. Dijagnostički problemi mogu se pojaviti osobito u slučaju bakterijskih infekcija, oteklina, crvenila ili apscesa ekstremiteta.

Liječenje ekstremiteta kondiloma

Najučinkovitije liječenje terminalne kondilomije je uklanjanje lezija. Dijagnoza bolesti tijekom trudnoće povezana je s potrebom čekanja na liječenje porođaja, samo onda je prikladno liječenje preporučenih kondiloma. Osim toga, promjene u analnom području mogu odgoditi dijagnozu analnog karcinoma.
Mariusz Kłos

Lucija Pretić
About Lucija Pretić 410 Articles
Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni. iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć. Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri. Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*