Ljepota

Fish XXL – mišljenja i cijena, gdje kupiti

Želite solidnu ulov u zimi? Onda predlažem Fish XXL aktivatora zalogaj. To je nova, jedinstvena i 100% učinkovit mamac za različite ribe. Neću vam reći što strastveni ribar, ali ponekad volim sjediti na mraz, čeka veliki plijen. Obično se koristi jednostavne mamac – zavareni žitarice s anisa kapi. Do određenog vremena, ja sve je dogovoreno, ali u zadnje vrijeme sam imao razgovor s istim ljubavnikom zimskog ribolova. Naučio od njega da je moja metoda je zastarjela i preporučeno Fish XXL mamac drugih vrsta je mnogo slabiji od toga. Međutim, postoji jedan caveat – nalog je potrebno na Internetu, bolje je na službenoj web stranici (ima originalne). U principu, kupio sam ovaj alat i znam sretni. Sada malo o tome razgovarati s pregledom.

Igrani Fish XXL

ja pažljivo su proučavali podatke o proizvodu, a prije čarapa, Fish XXL mišljenja pažljivo shoveled u mreži. Svi koji su pokušali dopuniti hvalio sa prekrasnim ulov. Kao što je navedeno od strane proizvođača na pakiranju, uhvatiti sa ovom ekskluzivnom aktivator će biti: više, veći, brži. Uvjerite se da je sve u redu, ali to je također mjesto s velikim potencijalom i da će se moći ustati rano ujutro.

Fish XXL sprej aktivator za zimski ribolov dolazi u malom praktičnom bocu 30 ml, ali potrošnja je vrlo ekonomičan. Boja aktivne tvari bogate smeđe boje, pogodno za transparentnim, ledenim vodama i sramežljivi ribe koje preferira mamac tamniju nijansu. Gusti dosljednost proizvoda osigurava dugotrajan atraktivan u smislu ribe, privlači čak i veliku ribu iz daleke udaljenosti. Ovaj mamac je svakako uživati ​​u ribi, da li je miran, oprezan ili grabežljivac.

Formula je sigurno i najuravnotezzeniju

 • Slon češnjak je dobar za šarana, deverika, štuke, šarana.
 • Kaffir vapno. – kao, crvenperka, linjak
 • Konoplja ulje. – će cijeniti srebrnu deverika, RAZG
 • Proteini lignje mami smuđ, som, manić, Rotan.

Princip rada Fish XXL

Fish XXL aktivator ugriza je brzo i zajamčena, jer su pažljivo dizajnirani od strane stručnjaka. Znanstvenici i ribarske-profesionalci su tri godine kako bi pronašli svestran, udoban i savršeno aromatičan mješavinu ribe. Jedinstvena mamac intenzivan učinak na mirisni organ buduću proizvodnju. Aromatske tvari, kada se otopi u vodi, pojaviti na sluznicu te time utječe na živčane završetke. Dakle, riba juri prema vama na udicu.

svojstva Dodatni proizvod:

 1. Daje priliku da prošire uobičajeni ulov za 3!
 2. Savršena mješavina mirisa za različite ribe.
 3. radi samo 5 minuta od uspavanom ribe aktivne.
 4. Pogodno za zimu.
 5. Akti u ledenoj vodi.
 6. OL>

  Kako koristiti Fish XXL

  Fish XXL sprej aktivator za zimski ribolov uporabu jednostavan, glavna stvar je da se ovdje naći dobro mjesto i probuditi se rano. Za mamac će odgovarati svi koji se uobičajeno koriste, u redu ići, čak i kruh. Catch mirno ribu pomoću mamac obrade sa 2-4 puta, a za lukav, plaha mora posuti hranu 7-8 puta. Kada je uhvaćen 2-3 stvari, možete ponoviti postupak.

  Obično ugriza počinje nakon 10 minuta. Usput, vi svibanj želite napraviti rupu šire, jer postoji velika vjerojatnost proizvodnje velikih riba. A ipak – briga za zimski ribolov, zapamtite ovo

  !
  ‘H3> Dostojanstvo Fish XXL

  Drago mi je što sam našao Fish XXL. namamiti druge vrste čak i pokušati ne žele, jer 100% sigurni u to. Sada ribolov donosi mi još više zadovoljstva nego prije. Sprej je super pa predlažem, i ima sljedeće prednosti:

 • uspješno ispitan u različitim spremnicima.
 • Kompaktni, ergonomski veličina boce.
 • Okus svestran i veliki utjecaj na sve vrste riba.
 • prikladno sredstvo za okus različitih sapnica.
 • Aktivno čak i na Fed, veseo ribe.
 • pristupačne cijene i visoke kvalitete.

U obrazloženju specijaliste

Volodymyr Rybak s iskustvom pravilno i uspješno riba nije tako lako, za to vam je potrebna sreća, njuh i razglas, u pravilu, mnogo faktora. No, danas, dobar ulov može zadovoljiti ne samo iskusni ribar i početnika. Važnije, koristite Fish XXL, recenzija o ovom sprej je mamac bez izuzetka, pozitivan, aktivator radi kako treba, znatno povećanje ulova i širi mogućnost zimskog ribolova.

‘H3> & nbsp;

Lucija Pretić

Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *