Zdravlje

Dietonica – mišljenja, komentari, cijena, forum, kako to funkcionira?

Što znači samo za mršavljenje, niti pokušati žene: tablete, kapsule, čajevi, kava, kreme, sprejeve … Naizgled, ništa novo izmisliti više. Ali dolazi nakon što su svi! Upoznaj nove instant napitak za mršavljenje pod nazivom „Dietonica”! On obećava u nekoliko mjeseci da se spali desetke funti masti na svoje tijelo. Hoće li uspjeti?

Alat za mršavljenje Dietonica

„Dietonica” je instant lijek za masnoće spaljivanja. U oglašavanju se tvrdi da je to najjači fat burner koji je ikada bio proizveden. Su zahtjevani mehanizmi djelovanja na tjelesnu težinu:

 • smanjenja apetita;
 • ubrzava metabolizam,
 • sagorijevanje masti.

Glavni mehanizam djelovanja je ubrzanje metabolizma. Promotivni tekst o tome više puta fokusira.

Prednosti mršavljenja uz pomoć „Dietonica”:

 • 1 Naravno zamjenjuje šest mjeseci marljiva treninga;
 • dugodjelujuće – 24 sata;
 • nema gladi i stres;
 • dijete nisu potrebni;
 • sagorijeva masnoće, čak i kada spavate.

O težine gubitak rezultate nisu izravno navedeno. Međutim, službena web stranica pokazuje izjave od pacijenata koji su navodno izgubili više od deset funti mjesečno. Tu je objavljena fotografija žene, vjerojatno pao pomoću „Dietonica” 62 kg u 3,5 mjeseca.

upute za uporabu Dietonica

Službene web stranice „Dietonica” nema podataka o tome da se ovaj dodatak. Mi samo znamo da je to radi 24 sata na dan, a zabranjeno je uzimati više od 2 obroka.

Na slici vidimo ambalaža, koja navedena težina: 100 g sastava dominira biljnih komponenti. Na temelju toga možemo pretpostaviti da je ponuđen čaj koji bi trebao biti pivo i uzeo sebi.

Međutim, s druge strane je glasno kaže: „Dietonica” – prvi svjetski topljivi sredstva koja otapa masnoće. Ako je stvarno topljiv, nije čaj. Međutim, topljivost piće je teško povjerovati, s obzirom na sve navedene komponente u sastavu.

‘H2> Sastav Dietonica

Smatra se da je u „Dietonica” uključuje 7 komponenti. U popisu sastojaka na službenim stranicama samo su neki od njih, a to su:

 • kaktus Hoodia;
 • ginseng,
 • bromelain,
 • zeleni čaj;
 • voćnih ekstrakata-antioksidansi.

U obrazloženju liječnika Dietonica

„Dietonica” neće pomoći da izgubite težinu. Većina tvari za smanjenje težine je potpuno beskoristan. Idi radi:

kaktus Hoodia. Jedina komponenta koja može biti nategnuto nazvati korisnim za lik. Vjerojatno smanjuje apetit. Učinkovitost nije dokazano. Osim toga, može biti djelotvoran samo ekstrakt hoodia, što je poklopac od biološki aktivne tvari, ali ne i kaktus u svom prirodnom obliku.

Ginseng. Središnji živčani sustav stimulans. Uzmite ga u borbi protiv umora ili stimulirati nespecifičnu imunost. Na tjelesne težine ne utječe.

bromelain. Probavni enzim koji razgrađuje protein u crijevima. Nema učinka na tjelesnu težinu. Da i probava imaju značajan utjecaj nije u mogućnosti.

Zeleni čaj. Donosi skroman lik koristi. No, jedan šalicu zelenog čaja dnevno će imati mali utjecaj – doza je preniska. Osim toga, ovaj napitak je obično jeftiniji od „Dietonica”.

voća ekstrakti-antioksidansi. Ne znam što voće imamo na umu, ali u svakom slučaju ne utječe antioksidansi na tjelesnoj težini.

Na temelju sastava, može se zaključiti da pomoću „Dietonica”, nećete biti u mogućnosti da se ubrza metabolizam i smanjiti težinu. To je prijevara.

‘H2> Lažno & nbsp; Dietonica

Cijeli je “Dietonica” – laži. Štoviše, sami prodavači su zbunjeni u svojim lažima. Na primjer, jedan tekst navodi da je „Dietonica” u potpunosti sigurna. Možete uzeti lijek, bez straha za svoje zdravlje.

Ali onda prodavači tvrde da je najmoćniji alat na svijetu. Ni u kojem slučaju ne bi trebao trajati više od 2 doze dnevno. Oprez! “Dietonica” je vrlo snažan alat!

Gotovo sve informacije na web stranici je laž, uključujući:

 • izmišljeni svojstva aktivnih sastojaka;
 • pogrešno navodi da je „Dietonica” je klinički dokazano učinkovitosti, iako je poduzeto bez istraživanja;
 • obećao nerealno stope mršavljenja – do 50% tjelesne težine (60 kg) u samo 3,5 mjeseca;
 • se navodi da je „Dietonica” izgubiti težinu zvijezde, iako nitko od poznatih osoba s pakiranja ovog alata u rukama nisu vidjeli.

Čak i fragment, koja se zalaže za metabolizam riječi, navodno posudio iz Wikipedije, u stvari, izumio prodavača. Možete otići na web stranici enciklopedije i provjeriti. Takva glupa definicija nije objavljen na bilo više ili manje adekvatan izvor informacija.

Najvjerojatnije, umjesto „super” lijekovi za mršavljenje ćete dobiti obični čaj s voćem, uz mogući dodatak nekih drugih biljaka. Zaključak možete doći gledajući sastav i sliku paket.

Prosudite sami:

 • alat je dostupan u kutiju 100 grama;
 • pripravak sadrži zelenog čaja u svom prirodnom obliku,
 • također uključuje bromelain (komponentu ananasa) i voće.

Ako želite da provjerite red svoj „Dietonica”, a zatim napisati recenziju u mišljenja što u paketu. Razvod ili ne

Cijena Dietonica

„Dietonica” troškovi …. Cijena je za paket težine 100 g. Koliko od njih će morati naravno – provjeriti s asistentom prodaje. To sve ovisi o tome koliko funti morate baciti. Nakon konzultacija putem telefona prodavača obično preporuča kupiti 3-4 ambalaže „Dietonica”.

Gdje kupiti Dietonica?

„Dietonica” samo prodaju online na službenim stranicama. Za narudžbu alati mogu ispuniti kontakt obrazac. Tamo, unesite ime i telefonski broj.

Nakon podnošenja vas će biti kontaktirani. Prodavatelj će vas pitati da potvrdite narudžbu, pomoći će odrediti broj paketa koji su potrebni za tečaj. Tada ćete morati pozvati kućnu adresu. Nakon tjedan dana oduzeti „Dietonica” na mail.

Lucija Pretić

Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *