Ljubičasta čaj Chang Shu za mršavljenje - povratne informacije kupaca o ovom proizvodu. Da li je kupovina vrijedno
Ljepota

Ljubičasta čaj Chang Shu za mršavljenje – povratne informacije kupaca o ovom proizvodu. Da li je kupovina vrijedno

Mršavljenje je uvijek teško. Naporne vježbe u kompleksu s strogu dijetu može proizvesti rezultate, ali ne i svi ljudi u stanju izdržati takve testove. Zbog toga, mnogi pokušavaju riješiti problem viška kilograma posebne pilule i dodataka. Ovi suplementi nisu uvijek efikasne, au nekim slučajevima jednostavno opasne po zdravlje.

Danas je jednostavan i siguran način da izgubite na težini. Govorimo o ljubičaste čaj, “Chang Shu“. Ovaj prirodni napitak ne sadrži umjetnih dodataka i potpuno je siguran za tijelo. Osim toga, mnogi korisnici prijavljuju pozitivne efekte od koristi.

Ljubičasta Tea, “Chang Shu” – Kupi u

apoteci,

karakteristike čaja, “Chang Shu”, leži

u njenoj prirodnosti. Prilikom izrade proizvoda ne koristi umjetnih sastojaka. Ljubičasta piće zove zbog boje, što ga stiče nakon kuvanja (i dodavanjem limuna).

Tea biljka raste isključivo u planinama Tibeta i Nepala u obliku grmlja. Oni su zelene boje, bez obzira na godišnje doba. Čaj latice ljubičaste ili žute nijanse se pojavljuju na vrhovima biljaka. Sazrijevanje grmlja potrebna vazduhu sa niskim sadržajem kisika. Zato je glavni okupljalište čaja su na visini od više od 3 kilometara iznad razine mora.

Uz na Tibet i Nepal, čaj je također raste u Kambodži. Cvijeće na grmlje pojaviti ne više od dva puta u toku godine. Morate ih sakupiti ručno na velikim visinama. Sve to značajno utječe na troškove proizvodnje čaja, koji je proizvod premašuje troškove drugih sličnih pića. Međutim, cijena kompensiruet ukus i efekat.

Da platim piće u udaljenim modu. U ovom trenutku njegova distribucija na teritoriji UE Federacije se bavi posebnom području – sale-purpletea.useful-deals.com. Da biste kupili proizvod, morate učiniti sljedeće:

Nakon slanja kupovine, morate sačekati da će biti obrađeni od strane zaposlenih predstavnika kompanije. Nakon tretmana je broj nazvati operatera preduzeća. Potonji će se tražiti da potvrdite narudžbu i pojasni podatke svog isporuke (metoda, adresa).

Ako je potvrđeno, na parceli od čaja će biti poslan na navedenu adresu poštom ili predati kupcu preko kurira. Na specifičan način izabran od strane korisnika. Međutim, to je vrijedno s obzirom da nisu svi gradovi imaju kurirske usluge (posebno malim gradovima).

Sve što je ostalo korisniku

da plati za čaj. Plaćanje se vrši tek nakon primitka robe. Kupac može provjeriti paket i uvjerite se da nismo imali, a zatim u otplati kredita, u skladu sa nalogom troškova.

cijena proizvoda ovisi o dva faktora:

 • koliko pakovanja čaja kupljene od strane klijenta;
 • ono vrijeme on to radi.

Troškovi čaj je 998 rubalja. U tom slučaju, ako kupac stavlja naredbu direktno na stazi, vi ćete platiti manje. Takav poredak će koštati 1 …, ali cijena svakog pojedinca porcija čaja će biti manje. Također je vrijedno s obzirom da je distributer stalno organizuje popuste za svoje kupce. U ovom slučaju, trošak čaja može pasti na ….

Piće je u potpunosti siguran, o

čemu svjedoči njegova država certifikaciju. Prema podacima proizvođača, proizvod je upisan u posebne državne kase i ispunjava sve zahtjeve kontrole vlasti UE Federacije.

uticaja na zdravlje Žene Purple Tea, “Chang Shu”?

piće u velikoj količini sadrži mnoštvo minerala i vitamina. Sa dugotrajno uzimanje čaja, kupac će moći vidjeti značajna poboljšanja u vezi sa različitim sistemima tijelo, emocionalne pozadine, unutrašnji zdravstvenog stanja.

najuočljivije promjene uzrokovane konzumiranja pića:

 • Poboljšanje plastične nokte i kosu. Sadržane u čaju nutrijenata imati pozitivan učinak na rast noktiju, njihov general stanje, imaju učinak jačanja. Ovaj u potpunosti odnosi se i na kosu.
 • poboljšanje vida. Stvarni učinak na građane koji rade PC. Potpunog programa uzimanja čaja čini viziju više akutna, ima pozitivan učinak na percepciju svijeta.
 • Umiruje nervni sistem. U modernom svijetu je stalno u stanju stresa. To je puna razvoj ozbiljnih bolesti, da ne spominjemo neugodnosti koje stres ima na privatni život. Čaj ima pozitivan učinak na nervni sistem omogućava osobi da se sabere i smiri.
 • pozitivan učinak na rast kose, sprečava prosede kose. Ljubičasta

  čaj nije lijek za sve. To nije moguće spasiti kupcem iz sive kose. Međutim, upotreba piće smanjuje siva, blokira pojava novih sive vlasi.

 • Sprečava starenja kože. Na koži povezanih sa starenjem promjene vidljive na prvom mjestu. Nepravilna ishrana, loše navike, stalni stres – sve utjecati na svoj izgled. Pio čaj vam omogućava da se povuče štetnih materija iz organizma, sprečava pojavu bora.

Međutim, glavni učinak uzimanja “Chung-Shu” – mršavljenja. S jedne strane, elementi čaja, ulazak u ljudsko tijelo, spali višak masnoće i pretvoriti ga u energiju. Ovo ne samo da smanjuje težinu, ali i značajno povećava produktivnost. S druge strane, popiti nekoliko smanjuje apetit nego sprečava nove masti.

Sastav i komponente Purple Tea, “Chang Shu” – Vitamini i teanin

Ono što ga čini mogući gubitak težine? To je zbog sastav čaja, “Chang Shu”. Jedinstven način bukvalno puna hranjivih tvari i minerala da kada ubrizgava u okidač ljudsko tijelo procese odgovorne za spaljivanje viška tjelesne težine.

supstance sadržane u pića treba podijeliti u dvije kategorije. Prvi se sastoji od elemenata koji su zajednički za sve čajeve, i drugih supstanci, javlja samo u “Chung-Shu”. Potrebno je uzeti u obzir svaku kategoriju posebno.

Za “Chung-Shu” likovi su

sve tipične komponente drugih čaj pića. Kao i druge vrste čaja, lijek za efikasno mršavljenje sadrži sljedeće komponente:

 • teanin. Je uključen u gotovo svaku vrstu čaja. To je glavna komponenta glutaminske kiseline. Da bi se pravilno ocijeniti ovu ogradu, neophodno je da se razjasni ono što je odgovornost ove kiseline. To je nemoguće bez normalan rad glavnog mozga. Osobe koja prima, “Chang Shu”, značajno poboljšati procese povjeriti taj organ (na primjer, povećava koncentraciju). Također, tvorci alata, povećava imunitet, smanjuje nivo šećera u krvi. Čaj također ima pozitivan učinak na krvni pritisak, smanjujući ga. Svi ovi efekti su moguće zahvaljujući prisustvu teanina u sastavu.
 • Kahein. Pronađeno u sve vrste čaja, međutim, povećana koncentracija je uočena u brdsko-planinskim sorti, kome pripada u “Chung-Shu”. Prirodni antioksidans. Glavna akcija je stimulacija zaključenja toksina i drugih štetnih materija. Kao posljedica toga, poboljšava funkciju organa odgovornih za ove procese. Prvo je normalizuje rad jetre i gastrointestinalnog trakta.
 • Tanini. Pogledajte taninske tvari koje imaju pozitivan učinak na organizam, čisti ga od teških metala. Među drugim korisnim funkcijama tanina je zaštita sluznice i smanjenje upalnih procesa u razvoju u organizmu. Morate uzeti u obzir činjenicu da je ovaj sastojak sprečava pojavu i razvoj u ljudskom tijelu patogenih mikroorganizama.
 • Sve komponente opisano, svojstvena u standardnoj sorti čaja. Međutim, njihova koncentracija u “Chung-Shu” je mnogo veći. Iznos korisnih minerala ovog pića je inferiorna čak i zeleni čaj.
 • Jedinstvene komponente

Elementi opisano, je svojstven svim vrstama čaja, iako u manjim koncentracijama. U međuvremenu, u “Chung-Shu” uključuje jedinstvene komponente nije pronađen u drugim pićima. Među njima:

 • bioflavonoidima. Jačanje kapilara zidovi, smanjiti pritisak. Zbog ovih efekata postoji pozitivan učinak čaja na kardiovaskularni sistem. Osim toga, za supstance ovog tipa karakterizira antikancerogene efekte zbog kojih se široko koriste u terapiji ateroskleroze i čireva.
 • Metilksantina. Glavni efekt je aktiviranje sistema organizma, značajno povećava aktivnost čovjeka. Osim toga, supstanca razreshaet krvi. Efekat se postiže smanjenjem stope prianjanja trombocita.
 • Synephrine. Možda je glavni sastojak čaja. Ova supstanca ima direktan utjecaj na sagorijevanje masti. Njegov glavni efekt je ubrzanje metabolizma. Zbog toga postoji povećana potrošnja kalorija ulaska u tijelo, a time i smanjenje težine. Još jedan pozitivan efekat je stimulacija imunog sistema.

kompleks elemenata gore opisani više ne može naći ni u jednoj čaj pića. Samo “Chung-Shu” sadrži sve ove hranjive tvari.

Ljubičasta Tea, “Chang Shu” – je korisna svojstva za piće za tijela

Očigledno je da je glavni koristan imovine čaja – spaljivanje viška kilograma. Na uvjeravanja proizvođača, komponente uključene u pića, smanjite veličinu masti, sagorevanje masti, pretvarajući ga u energiju, inhibira pojavu novih depozita. Zahvaljujući čitav kompleks korisnih supstanci, čaj također ima pozitivan učinak na organizam u cjelini.

kao primjer, možete uzeti gastrointestinalnog trakta, jetre i bubrega, i.e. vlasti odgovorne za uklanjanje iz tijela štetnih supstanci. Svaki dan ovi elementi ljudskog tijela pada u jasnu supstancu. Međutim, konzumiranje alkohola i brze hrane ometaju njihov rad. Kao rezultat toga, osoba manifesti gastritis, hidropsija, zatvor. Osim toga, ako se ništa ne učini, može eventualno razviti čir.

Zahvaljujući unos čaja gastrointestinalnog trakta, bubrega i jetre su očišćena od štetnih materija, normalizuje rad ovih tijela je brzo i efikasno eliminaciju toksina.

Osim efekta gore opisane, moguće je da se ukaže na sledeće pozitivne osobine ljubičaste čaja:

 • Povećajte rezervnog sastava tijela. Velika vjerovatnoća da smanjuje rizik od bolesti povezanih s kardiovaskularni sistem. Smanjiti vjerojatnost razvoja štitnjače patologija.
 • Poboljšanje zdravlja kroz normalizaciju tijela, povlačenje iz njega štetnih supstanci, vedrine iz komponente čaja. Zajedno sa dobrobiti značajno poboljšava izgled čovjeka, postoji podmlađivanje kože, jačanje kose i noktiju, smanjenje sive kose.
 • smanjuju mogućnost razvoja takvih smrtonosnih bolesti kao što su: ateroskleroza, dijabetes. Antikancerogena svojstva pojedinih komponenti čaja imaju pozitivan učinak na rizik od tumora i drugih manifestacija bolesti raka.
 • Zahvaljujući poboljšanim metabolizam poštovati pozitivne promjene koje se odnose na funkciju unutrašnjih organa i tkiva.
 • Smanjenje otoka, do njihove potpune eliminacije. Ovaj efekat ne samo da ima pozitivan učinak na zdravlje, ali i čini više atraktivan izgled. Sličan efekt postiže se povlačenje viška tekućine iz organizma.

Rastavljanje ćelije koje se nalaze u unutrašnjem i potkožno masno tkivo, promovira gubitak težine, a također služi kao jedna od mjera prevencije, što ne samo izgubiti na težini, ali ne dobiti nazad.

Tea, “Chang Shu” – da li piće pomaže izgubiti na težini

?

piće uključuje veliki broj prirodnih sastojaka. Oni utječu na cijeli organizam, poboljšava rad svojih odvojenih sistema i pozitivno utiču na sveukupno zdravlje osobe. Glavna radnja proglasila od strane proizvođača piće – spaljivanje viška kilograma kroz razgradnju masti i pretvoriti ga u energiju

.

Zaista, komponente čaja imati pozitivne efekte na gastrointestinalnog trakta i jetre, poboljšavaju izlaz supstanci. Kao što je navedeno od strane proizvođača, korištenje prirodnih čaja otklanja ne samo štetne elemente iz tijela, ali i pretvara masnoće u energiju slojeve, što je osoba više aktivna.

Synephrine je uključen u sastav, je pozicioniran kao aktivni sredstvo za mršavljenje. Kako je na snazi ​​može raspravljati. Ako neki stručnjaci insistiraju na pozitivan efekat komponenti i njegova upotreba u procesu mršavljenja, dok drugi ne vjerujem da ovaj element je nekako primjetan učinak na organizam.

Pravi ljudi recenzije u ovom pitanju su kontradiktorni. Neki ljudi negiraju postojanje efekata piće, drugi pokazuju pozitivne rezultate. U skladu s tim, u ovom slučaju sve ovisi o individualnim karakteristikama organizma i ljudskog ponašanja.

Međutim, svi stručnjaci se slažu u jednom – čaj se može koristiti kao mjera za mršavljenje u slučaju korištenja integralnog pristupa. To jest, ne bi trebalo da bude ograničena samo na uzimanje ovog pića. Vježba, pravilna ishrana, uključujući i puno voća i povrća, u kombinaciji sa izbjegavanje štetnih navika, može imati pozitivan učinak.

Tea, “Chang Shu” – Zašto su u mogućnosti da smrsate Brzo

?

Glavni razlog zašto je čaj ima pozitivan učinak na ljudski organizam – njen sastav. Piće je pun vitamina, antioksidanata i elemenata u tragovima. U kompleksu, ove supstance imaju uticaj ne samo na pojedinačne organe, već i na cijelom tijelu ljudskog u cjelini.

Elementi koji se uključuju u “Chung-Shu”, ima pozitivan učinak na gastrointestinalni trakt, glavni mozak kardiovaskularnog sistema. Hranljive sastojke poboljšati funkcioniranje jetre i bubrega, smanjuje opterećenje na njih, pozitivno utjecati na stanje kože i kose.

Tajna leži u kombinovanju višestruko korisno elemenata u jedno piće. To uključuje kao standard za sve komponente čajeva, i jedinstvena supstanca, koja je u tolikom broju ne može naći u drugim proizvodima. Time se osigurava ukupni učinak na organizam, posebno važno tokom rasterećenje težine.

karakteristika uticaj čaja je kako slijedi:

 • Synephrine i drugih elemenata poboljšati želuca i crijeva. To dovodi do normalizacije metabolizma. Kao rezultat toga, nezdrave hrane, što je izazvalo pojavu masti, se apsorbira brže bez negativnih efekata abdomena.
 • tetanije i teobromin, kao što je navedeno od strane proizvođača, da drugi dio posla. Ako poboljšanje funkcije probavnog trakta ne pojavi na novi masti, ove supstance oduzeti stare, cijepanje molekula masti. Osim toga, ove komponente pozitivno uticati na ukupan proces varenja, poboljšanje crijeva i bubrega, uklanjanje toksičnih tvari iz organizma.
 • supstance gore opisani, ima za cilj otpuštaju težinu. U međuvremenu, sa aktivnim sportskim aktivnostima, poremetio kože i strukturu ploče nokta. To izbjeglo, potrebno je da se zasititi tijelo s korisnim elementima. Oni se nalaze u visokim koncentracijama u čaju, “Chang Shu”. Kao rezultat toga, ovo piće ne samo pomaže vam da izgubite težinu, ali i pomaže da se otkloni efekte negativnih fizičkih vježbi.

Dakle, tajna “plave čaj” leži u svom kompleksu efekte na organizam. Pravni lijek nije zarazna. Njenih konstitutivnih komponente doprinose metabolizam lipida i poboljšanja stanja organizma. U međuvremenu, on se preporučuje da koristite čaj, zajedno sa vježbanje i dijetu. To će povećati svoju efikasnost.

Kako Brew i pića Purple Tea, “Chang Shu”?

Svi posebne procedure u vezi sa pripremom piće, br. U osnovi, ovaj proces je identičan sa ispuštanja druge vrste čaja. Proizvod mora sipati toplu vodu i pustite da strmim za nekoliko minuta. Nakon će piće steći plavičaste boje, može se koristiti.

Međutim, jedna funkcija je i dalje tu. To utječe na temperaturu vode, koja se može koristiti za pripremu čaja piće. Za razliku od drugih proizvoda, u ovom slučaju ne bi trebalo koristiti kipuće vode. To jest, to se ne preporučuje da sipa čaj čim čajnik proključa.

Činjenica da kipuće vode utiče na minerale uključeni u piću. To jest, ovaj pristup značajno smanjuje djelotvornost proizvoda. Osim toga, voda za vrijeme ključanja uništava prirodne boje, koja nijansa piće može razlikovati od onog koji se prikazuju na paketu s proizvodom.

Da biste to izbegli, treba dati prokuvane vode na malo ohladi. Dovoljno da čekati 5 minuta, a onda možete preći na piva. Optimalna temperatura tekućine za ovaj proces je oko 80 – 90 stupnjeva. Shvatiti da je piće je dobro pripremljen, moguće je za svoje svijetle plave boje. Prosječno vrijeme ekstrakcije je ne više od 10 minuta.

Preporučuje se koristiti od 5. do 7. pupoljaka (čaj se distribuira u ovom obliku) za jednu zavarivanje. Čaj je ljubičasta, morate dodati limunsku kiselinu. Možete koristiti koncentrirani proizvod ili upotreba dio limuna

Koristi šećera se ne preporučuje -. To utiče na težinu osobe. Bolje je da zamijeni ovaj proizvod s medom.

Ljubičasta Tea, “Chang Shu” – Features Pravilno Prijem

Za pripremu ukusnih i koristan čaj, preporučuje se koristiti pet cvetova, jedna kašičica meda i kriškom limuna. Ovo je optimalan omjer komponenti po Kup pića (50 grama). Ako želite, možete bacite meda i limuna ili koristite malo više cvasti (ali ne više od 7).

Napravi čaj dvostruko dnevno. Nikakve posebne recepata u ovom planu. Prijem ne zavisi od jela. Možete, na primjer, da piju jedan kup u jutarnjim satima, a drugi u večernjim satima ili koristite drugi pogodniji shemu. U ovom slučaju sve ovisi o individualnim preferencijama osobe.

Sebe piće, bez nečistoća nema jasno izražen okus ili miris. Stoga, ovi kvaliteti će ovisiti o tome šta se dodaje da je. Limun i med se može koristiti, međutim, da se miješati čaj sa drugim biljkama se ne preporučuje.

U vezi s određenim biljkama može proizvesti neželjene efekte, među kojima alergijske reakcije.

Ljubičasta Tea, “Chang Shu” – Kontraindikacije i nuspojave

Proizvođač tvrdi da je upotreba čaja može sve građane. Osim toga, prijavljeno nema neželjenih efekata od piće. U međuvremenu, ove informacije ne u potpunosti odgovara stvarnosti. U najmanju ruku, a možda i alergijsku reakciju ako je osoba koja je proizvod alergičan na svojim komponentama.

Osim toga, upotreba čaja se ne preporučuje ako:

U svim slučajevima gore opisane, poželjno je da se suzdrže od pije piće. U suprotnom, stanje pacijenta može pogoršati. Osim toga, s pažnjom koristiti čaj tokom trudnoće i dok dojenja. To se može učiniti samo nakon dobijanja dozvole lekar.

Ljubičasta Tea, “Chang Shu” – Real Preporuke doktora i klijenti

proizvođač pokazuje visoku efikasnost biljnog čaja, ali većina stručnjaka slaže sa ovom tvrdnjom. U to vrijeme, dok su neki doktori ukazuju na stvarne prednosti ovog pića, ali cisto sumnjam svoju efikasnost u padu težine, drugi terapeuti odbacuju bilo kakve korisne osobine, “Chang Shu”.

Tea, “Chang Shu” – Truthful komentar Doktori, nutricionista i endokrinologa

osnovne teze od doktora po ovom pitanju su kako slijedi:

 • Glavna teza – klinička ispitivanja čaja nisu provedene. Zbog toga tvrde da ima sve efekte opisane od strane proizvođača, to je nemoguće.
 • U napitak zaista sadrži visok nivo vitamina i minerala. Međutim, preveliki iznos od ovih komponenti je kao štetna kao i nedostatak od njih. Uz redovne i produženo potrošnja čaja u ljudskom tijelu mogu nakupiti previsoka koncentracija minerala koji je prepun posljedice.
 • Kompozicija je leptir graška. On zaista ima pozitivan učinak na organizam ljudi i koristi se u prevenciji raka, ali ne utječe na proces mršavljenja.
 • uticaj znoja na spaljivanje masnih naslaga nije dokazano u naučnom svijetu, pa tvrditi da ovaj element može imati pozitivan efekt, to je nemoguće. Osim toga, Unija u jedno piće prirodno i kofeina je opasno za zdravlje, iako je “Chang Shu” je koncentracija ovih tvari je mala.
 • Svi elementi uključena u proizvod, zaista može poboljšati metabolizam, što će pomoći otpuštaju težinu. Međutim, ključna riječ u ovom slučaju – da doprinese. U gori težina samo uz pomoć stručnjaka čaja ne vjerujem.

U skladu s tim, ako analiziramo sve komentare doktora, možete doći do zaključka da oni ne vjeruju u čudesnu moć dodatka i tretirati ga s velikom pažnjom. U međuvremenu, stručnjaci ne poriču mogućnost korištenja sredstava, kao i dodatne mjere za vrijeme linjanja težinu.

Tea, “Chang Shu” – negativnih komentara od kupaca koji su kupili Piće

Zanimljiva komentari korisnika. Na osnovu njih je moguće utvrditi određene ideje o prednostima i manama piće. Među pozitivnim stranama:

 • Prisutnost vitamina i minerala.
 • Smanjenje apetita dok pije čaj.
 • U nekim slučajevima, spustivši se masa (ali ne na 500 grama dnevno, kao što je navedeno od strane proizvođača).
 • Lepa boja i mirisa.
 • Prisutnost neobično tanke ukusom.

U međuvremenu, većina korisnika kritikuju piće. Među svoje nedostatke, oni su:

 • previsoka cena.
 • Navodni nedostatak boje nakon zavarivanja (moguće je da je ovaj nedostatak je povezan sa netačnim pripremi piće).
 • odsustvo bilo kakvog efekta od prijema.
 • suprotan efekat. To je, umjesto da pokušavaju izgubiti na težini, neki ljudi dobili dodatnih kilograma.

Mnogi korisnici osjećaju prevareni, ukazuju na to da su efekti preuzet od strane proizvođača nisu istinite. U nekim slučajevima prodavca direktno optužen za prevaru i distribuciju krivotvorenih proizvoda.

da kupim Purple Tea, “Chang Shu” da smrsate?

Dakle, “Chung-Shu” – čaj preuzet od strane proizvođača kao sredstvo za efikasno spali dodatnih kilograma. Vitamini i minerali koji se nalaze u piću imaju pozitivan učinak na gastrointestinalni trakt, kardiovaskularni sistem, jetru i bubrege, poboljšavaju stanje kože i kose, ploče nokta.

Uprkos tome, mnogi doktori sumnjaju u efikasnost sredstava i tretirati ga s oprezom. mišljenja korisnika o ovom pitanju su podijeljena. Neki građani ukazuju na pozitivan učinak iz medicine, i drugi su kritikovali vozilo za svoju cijenu, ukus, odsustvo bilo kakvih efekata.

Da li je rezultat od prijema čaja, ovisi o individualnim karakteristikama tijela ljudi. U svakom slučaju, mora se koristiti zajedno sa vježbama i dijetama, ali ne i kao glavni i jedini alat za mršavljenje. Ako poštovati ovo pravilo, pozitivan efekat neće dugo trajati.

Lucija Pretić

Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno.

You may also like...