Zdravlje

Asonor Spray – Anti-hrkanje rješenje Nasalnog liječenja?

Asonor Spray

Hrkanje je izuzetno uobičajeno stanje koje je u SAD-u doživjelo više od 90 milijuna odraslih osoba.
Od tih 90 milijuna ljudi, više od 37 milijuna iskustva hrkanje na redovnoj osnovi, uvjet da, dok se čini svibanj bezopasno, može uzrokovati širok raspon medicinskih uvjeta daleko ozbiljniji gubitak spavanja.
Hrkanje se odlikuje vibrirajućim zvukom koji se javlja kada se mišići grla i jednjaka opuštaju tijekom spavanja, stvarajući poznati “snoring” zvuk.
Hrkanje može biti uzrokovano privremeno zbog blokiranog nosa ili obične prehlade ili gripe, ali kod osoba koje imaju česte hrkanje, stanje može biti znak ozbiljnog zdravstvenog stanja zvanog opstruktivna apneja za vrijeme spavanja.
Apneja za vrijeme spavanja događa se kada mišići diska koji uzrokuju snortiranje opuštaju tijekom spavanja i ometaju dišne putove, ograničavaju funkciju disanja i uzrokuju prestanak daha.
Mnogi pojedinci koji doživljavaju apneju u snu nastavljaju razvijati ozbiljne kardiovaskularne bolesti i imaju veću vjerojatnost da pate od srčanog udara nego osobe koje spavaju bez hrkanja
Kronično hrkanje i apneja za vrijeme spavanja mogu čak zahtijevati uporabu CPAP-a ili kontinuiranog pozitivnog uređaja za tlak u dišnim putevima. CPAP strojevi zahtijevaju od korisnika da nose masku dok spavaju, a mogu koštati i tisuće dolara, osim zauzimanja prostora u spavaćoj sobi i otežavanja spavanja.
Najbolji način da se spriječi hrkanje i apneja za spavanje je spriječiti da se pojavljuju na prvom mjestu.
Danas postoje mnoge hrkavske otopine dostupne na tržištu, od glave koje narezuju čeljust na dodatke, ali jedno od najnovijih rješenja je također jedan od najučinkovitijih.
Asonor Anti Snoring rješenjeje revolucionarni novi nosni sprej koji uklanja opstrukciju iz nosnih prolaza i grla, sprečavajući hrkanje prije nego što se dogodi.
U ovom članku ćemo pogledatiAsonor Anti Snoring rješenjei saznajte kako to radi, kao i pregledati neke od kliničkih dokaza koji ga podržavaju kako bi vam pomogli da odlučite je li to pravo rješenje protiv hrkanja vašim potrebama.

Što je Asonor Spray?

Asonor je revolucionarni novi tretman za hrkanje koji je za razliku od bilo kojeg drugog proizvoda na tržištu.
Stvorena u Danskoj, ova revolucionarna nova metoda za uklanjanje hrkanja koristi klinički dokazane principe koji su dokazani u znanstvenim medicinskim ispitivanjima da značajno snizuju hrkanje i spriječe opstrukciju koja ga uzrokuje, pomažući pojedincima koji pate od hrkanja – i njihovih partnera – dobiju dobar noćni san.
Asonorova otopina sastoji se od jednostavnog, lako upotrebljavajućeg nazalnog spreja koji čisti dišne putove i održava ih snažnima tijekom sati spavanja, sprečavajući urušavanje mišića koji doprinosi hrkanju i apneji u snu.
Asonor je proizvod tvrtke TannerMedico, jednog od vodećih pružatelja rješenja za spavanje snage i snoringa u svijetu.
Sa sjedištem u Skandinaviji, TannerMedico pridržava rigoroznih europskih standarda kontrole kvalitete pri proizvodnji proizvoda.
Cijeli Asonor raspon rješenja za hrkanje nastaje tehnikama proizvodnje CGMP-a u Danskoj, Španjolskoj i Njemačkoj, osiguravajući visoku razinu učinkovitosti i čistoće.
Asonor je pogodan za pojedince koji doživljavaju sve oblike hrkanja – od lagane, povremene hrkanja do teških kroničnih hrkanja, Asonorova otopina je u stanju brzo i učinkovito ukloniti korijen uzroka hrkanja i čuvati dišne putove slobodnim i jasnim tijekom spavanja.
Asonorova otopina omogućuje osobama koje pate od hrkanja vrlo učinkovite alternative tretmanima kao što je laserska terapija, što može biti vrlo skupo i donosi samo kratkoročne rezultate.
Jedna od glavnih razlika između Asonora i ostalih nazalnih sprejeva na hrkanje na tržištu jest da Asonor održava potpuno transparentnu politiku formulacija proizvoda.
Umjesto da zamrzne svoje sastojke iza vlasničkih formula koje omogućuju određivanje uzrokuje li negativan nuspojavajući proizvod, Asonor objavljuje popis svih dostupnih rješenja na proizvodu i web stranici tvrtke.

Kako funkcionira Asonor Spray?

Asonor djeluje kroz načelo nazalne dilatacije. Asonor formula sadrži nekoliko sastojaka koji su klinički dokazani da značajno smanjuju simptome hrkanja i promoviraju zdraviji i redovitiji neograničeni uzorci disanja tijekom spavanja.
Primarni sastojak Asonorove formule je natrijev klorid. Korištenje Natrijevog klorida kao tretmana za hrkanje podržava velika količina kliničkih dokaza.
Klinička istraga koju je provela Medicinska škola St. George’s Hospital u Londonu koristila je otopinu natrijevog klorida kako bi utvrdila učinke spoja na hrkanje i utvrdila da može značajno smanjiti razinu buke hrkanja, kao i minimizirati otpor zraka [1].
Asonor također sadrži polisorbat 80, koji je neionski surfaktant koji se obično koristi u nazalnim sprejevima, jer funkcionira kao nosni kortikosteroid [2].
Tematska primjena nazalnih kortikosteroida definitivno je dokazana u mnogim kliničkim ispitivanjima kako bi učinkovito liječili korijene uzroka hrkanja.
Klinička istraga iz 2004. godine koju je proveo Medicinski fakultet Sveučilišta u Thessaliji 2004. godine pokazala je da primjena nosa kortikosteroida može značajno poboljšati disanje kod osoba s poremećajem disanja spavanja [3]
Još jedna klinička istraga koju je proveo Unit of Respiratory Sleep Disorders u Sveučilišnoj bolnici St. Vincent u Irskoj 2004. godine otkrila je da aplikacija intranazalnog kortikosteroida može smanjiti opstruktivnu apneju u snu i poboljšati protok zraka tijekom spavanja, čime se zaustavlja proces hrkanja [4].
Konačno, intranazalna metoda raspršivanja koja se nudi Asonor otopinom dokazana je u kliničkim ispitivanjima da funkcionira kao jedan od najučinkovitijih tretmana za hrkanje. Znanstveno ispitivanje koje je proveo Sveučilište u Floridi otkrilo je da davanje nazalnog dekongestanta značajno smanjuje učestalost hrđe, čak i kod teških pragova [5].

Asonor Spray Sažetak pregleda hrkanja

Asonorova rješenja podupiru velika količina zanimljivih kliničkih dokaza koji dokazuju njegovu učinkovitost.
Najvažnija značajka rješenja Asonor, međutim, je njegova cijena u usporedbi s izuzetno skupim terapijskim rješenjima.
Asonor je dostupan za samo 31,00 USD po bocu, s popustom za veće narudžbe što ga čini jednim od najisplativijih rješenja na tržištu.
Ako tražite najdjelotvornije rješenje protiv hrkanja na tržištu, Asonor je najbolji izbor na raspolaganju.

Lucija Pretić

Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *