7 Dokazanih Koristi Inozitol Vam Je Potrebno I Zašto Ih Je Potrebno – Prehrana Vodič

[Ukupno: 0   Prosjek: 0/5]

7 Dokazanih Koristi Inozitol Vam Je Potrebno I Zašto Ih Je Potrebno

7 Dokazanih Koristi Inozitol Vam Je Potrebno I Zašto Ih Je Potrebno 21 Mar

Članak je objavljen od strane administratora, za temu: Prehrana Vodič

Prehrana Vodič > 7 Dokazanih Koristi Inozitol Vam Je Potrebno I Zašto Ih Je Potrebno

On promiče jaka, zdravlje kose.

Kao što sam ukratko spomenuo ranije, jedna od najatraktivnijih je govorio o prednostima Inozitol je kako koristi vaše kose. To je član B kompleksa obitelji koja, kao što su svatko tko je studirao će znati, poznat za promicanje jake kose, zdravije kose, i brži rast.

Jedan od glavnih zdravstvenih prednosti Inozitol je da kada je u kombinaciji s kolina, oni proizvode lecitina u vašem tijelu (koji također možete dobiti od soje lecitina). Lecitin je temeljna u razbijanje down masti u tijelu, a to znači da se može spriječiti masti graditi prozore u ćeliji zidova svoje srce, arterije i mozak se razbije masne naslage. Manje masnoće u vašem arterije, niži kolesterol.

To može liječiti depresiju i raspoloženje ljuljačke.

Način inozitol koristi depresija, promjene raspoloženja, te u manjoj mjeri, bipolarni poremećaj je vrlo obećavajuće, kao dobro. Istraživanja su pokazala da one s niskim razinama inozitol u svom tijelu imaju veće šanse da pate bilo koje od tih mentalnih bolesti. Također, Inozitol je poznato da sudjeluju u akciji serotonina proizvodnje u mozgu i živčanim sustavima koji dobro reagira na stabilizatori raspoloženja. Stavite ove zajedno i imate prilično velik, prirodni antidepresiv.

To može pomoći djeci s respiratornim problemima.

Istraživanje objavljeno u kasnim 90-ima pokazalo da inozitol koristi novorođenčadi s respiratornim distres značajnim smanjenjem smrti i invaliditeta. Inozitol nosa smanjena stopa smrtnosti, komplikacija pluća, mozak krvari, a oko problema bez stvarnog nuspojave. Daljnje studije su u tijeku, ali ako ste trudni, razgovarajte sa svojim liječnikom o dodavanju inozitol na prenatalnih vitamina, a mogu preporučiti ono što je potrebno učiniti kako bi zaštitili svoje dijete.

Preporučiti  Ljubičasta čaj Chang Shu za mršavljenje - povratne informacije kupaca o ovom proizvodu. Da li je kupovina vrijedno

To bi moglo pomoći u borbi protiv raka.

Znam, znam. Sve je povezan s lijek za rak. Međutim, to je zato jer lijek neće biti jedna stvar, ali kombinacija stvari koje se bore protiv ove bolesti. Inozitol, na primjer, je pokazala da su spojevi s kriterije potrebne za liječenje i potencijalno spriječiti rak. Nekoliko odaberite studija in vitro su pokazala da može pomoći – pogotovo u kombinaciji s fitinska kiselina.

To može pomoći dijabetesa sufferers.

Još jedna velika prednost Inozitol (kao dio B-kompleks) je da to može imati pozitivan utjecaj na tijelo stanice. Dijabetička neuropatija, živaca bolest koja je najčešće komplikacija u dijabetičara, može se liječiti i pomoću inozitol dodataka. Budući da je većina pala živaca funkcija je do gubitka inozitol u ćeliji, povećanje unosa može olakšati simptome. To neće izliječiti bolest, ali to će učiniti više podnošljiv u kombinaciji s drugim tretmanima dijabetička neuropatija.

Nedostatak inozitol u sustavu može uzrokovati pretjeranu opuštanje mišića u crijevima i probavnog kanala, što dovodi do opstipacije. Inozitol radi poticanja mišićnog djelovanja i ublažavanje boli zatvor. Isti učinak može se koristiti u trudnica za poticanje mišićne kontrakcije u trudnoći izazvati rada.

Kada sam prvi put saznao o tim čudesnom zdravstvene prednosti inozitol, ja sam htjela da biste započeli odmah. Malo istraživanja će vam pokazati da ga možete dobiti u više namirnica kao što su jetra, grah, agrumi, leća, orasi neki, zob, svinjetina, riža i još mnogo cjelovitih žitarica.

Problem je da ja ne jesti puno žitarica jer, dobro, oni vas masnoće, i ja također ne znam točno koliko inozitol sam uzimao. Znao sam od čitanja bezbroj studija koje slatko mjesto činilo se da oko 50-60mg dnevno, pa sam počeo u potrazi za dopuniti.

Preporučiti  Sliminazer - učinkovite mršavljenje flastera [2019].

Možete dobiti dovoljno inozitol od hrane da biste dobili sve prednosti, ali to je težak posao i teško održavati.

Kako Odabrati Najbolji Dodatak Proteina Metabolizam Ugljikohidrata I Vježbe >> Najpopularnije članaka u posljednjih sedam dana: Koristi Od Dnevnog Plana Zdrave Prehrane

Osnovni Vodič Za Optimalne Sportske Prehrane

Zdravom Prehranom Savjete Koje Morate Slijediti

Antioksidansi, Slobodni Radikali, Te Sportske Prehrane

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*