Ljepota

7 Dokazanih Koristi Inozitol Vam Je Potrebno I Zašto Ih Je Potrebno – Prehrana Vodič

7 Dokazanih Koristi Inozitol Vam Je Potrebno I Zašto Ih Je Potrebno

7 Dokazanih Koristi Inozitol Vam Je Potrebno I Zašto Ih Je Potrebno 21 Mar

Članak je objavljen od strane administratora, za temu: Prehrana Vodič

Prehrana Vodič > 7 Dokazanih Koristi Inozitol Vam Je Potrebno I Zašto Ih Je Potrebno

On promiče jaka, zdravlje kose.

Kao što sam ukratko spomenuo ranije, jedna od najatraktivnijih je govorio o prednostima Inozitol je kako koristi vaše kose. To je član B kompleksa obitelji koja, kao što su svatko tko je studirao će znati, poznat za promicanje jake kose, zdravije kose, i brži rast.

Jedan od glavnih zdravstvenih prednosti Inozitol je da kada je u kombinaciji s kolina, oni proizvode lecitina u vašem tijelu (koji također možete dobiti od soje lecitina). Lecitin je temeljna u razbijanje down masti u tijelu, a to znači da se može spriječiti masti graditi prozore u ćeliji zidova svoje srce, arterije i mozak se razbije masne naslage. Manje masnoće u vašem arterije, niži kolesterol.

To može liječiti depresiju i raspoloženje ljuljačke.

Način inozitol koristi depresija, promjene raspoloženja, te u manjoj mjeri, bipolarni poremećaj je vrlo obećavajuće, kao dobro. Istraživanja su pokazala da one s niskim razinama inozitol u svom tijelu imaju veće šanse da pate bilo koje od tih mentalnih bolesti. Također, Inozitol je poznato da sudjeluju u akciji serotonina proizvodnje u mozgu i živčanim sustavima koji dobro reagira na stabilizatori raspoloženja. Stavite ove zajedno i imate prilično velik, prirodni antidepresiv.

To može pomoći djeci s respiratornim problemima.

Istraživanje objavljeno u kasnim 90-ima pokazalo da inozitol koristi novorođenčadi s respiratornim distres značajnim smanjenjem smrti i invaliditeta. Inozitol nosa smanjena stopa smrtnosti, komplikacija pluća, mozak krvari, a oko problema bez stvarnog nuspojave. Daljnje studije su u tijeku, ali ako ste trudni, razgovarajte sa svojim liječnikom o dodavanju inozitol na prenatalnih vitamina, a mogu preporučiti ono što je potrebno učiniti kako bi zaštitili svoje dijete.

To bi moglo pomoći u borbi protiv raka.

Znam, znam. Sve je povezan s lijek za rak. Međutim, to je zato jer lijek neće biti jedna stvar, ali kombinacija stvari koje se bore protiv ove bolesti. Inozitol, na primjer, je pokazala da su spojevi s kriterije potrebne za liječenje i potencijalno spriječiti rak. Nekoliko odaberite studija in vitro su pokazala da može pomoći – pogotovo u kombinaciji s fitinska kiselina.

To može pomoći dijabetesa sufferers.

Još jedna velika prednost Inozitol (kao dio B-kompleks) je da to može imati pozitivan utjecaj na tijelo stanice. Dijabetička neuropatija, živaca bolest koja je najčešće komplikacija u dijabetičara, može se liječiti i pomoću inozitol dodataka. Budući da je većina pala živaca funkcija je do gubitka inozitol u ćeliji, povećanje unosa može olakšati simptome. To neće izliječiti bolest, ali to će učiniti više podnošljiv u kombinaciji s drugim tretmanima dijabetička neuropatija.

Nedostatak inozitol u sustavu može uzrokovati pretjeranu opuštanje mišića u crijevima i probavnog kanala, što dovodi do opstipacije. Inozitol radi poticanja mišićnog djelovanja i ublažavanje boli zatvor. Isti učinak može se koristiti u trudnica za poticanje mišićne kontrakcije u trudnoći izazvati rada.

Kada sam prvi put saznao o tim čudesnom zdravstvene prednosti inozitol, ja sam htjela da biste započeli odmah. Malo istraživanja će vam pokazati da ga možete dobiti u više namirnica kao što su jetra, grah, agrumi, leća, orasi neki, zob, svinjetina, riža i još mnogo cjelovitih žitarica.

Problem je da ja ne jesti puno žitarica jer, dobro, oni vas masnoće, i ja također ne znam točno koliko inozitol sam uzimao. Znao sam od čitanja bezbroj studija koje slatko mjesto činilo se da oko 50-60mg dnevno, pa sam počeo u potrazi za dopuniti.

Možete dobiti dovoljno inozitol od hrane da biste dobili sve prednosti, ali to je težak posao i teško održavati.

Kako Odabrati Najbolji Dodatak Proteina Metabolizam Ugljikohidrata I Vježbe >> Najpopularnije članaka u posljednjih sedam dana: Koristi Od Dnevnog Plana Zdrave Prehrane

Osnovni Vodič Za Optimalne Sportske Prehrane

Zdravom Prehranom Savjete Koje Morate Slijediti

Antioksidansi, Slobodni Radikali, Te Sportske Prehrane

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *