Ljepota

Flexa Plus – novi standard u proizvodima za zglobove

Flexa Plus je visoko učinkoviti i visoko specificirano ukapsulirani nutraceutički proizvod dizajniran i osmišljen kako bi vam pomogao da sačuvate slobodu pokreta, pomognete mekanim i oštećenim zglobovima i podržite prirodne anti upalne akcije ljudskog metabolizma.

Flexa plus sadrži Moćne Aktivne Sastojke

Rastavić (konjski rep)

Rastavić je korišten, uspješno, za reumatoidni artritis (bolna upala i nateknuće zglobova) i osteoartrits (upala i erozija zglobova i hrskavice). Zbog svojstva rastavića da absorbira minerale, posebice zlato, ova kombinacija je korištena za lječenje reumatoidnog artritisa. Nažalost, ovi pokušaji su dali mješane rezultate.

Kopriva

Danas znamo da kopriva ima visoke levele bora, kalcijevog i silikonskog minerala da olakša bol koja se javlja kod artritisa, te ujedno pomaže i izgraditi čvrste kosti. U biti, Zajednica oboljelih od artritisa sugerira da tri miligrama bora dnevno mogu biti od velike pomoći u liječenju i osteo i reumatoidnog artritisa.

Maslačak

Maslačak je također vrlo učinkovit prirodni antioksidans i podržava otpornost stanica tkiva na štetu uzrokovanu porizvodnjom slobodnih radikala tijekom gorenja kisika u stvaranju energije. Uključite li i veliku količinu crvenoga voća i povrća, taj način prehrane vam može pomoći u održavanju dobroga zdravlja.

Limunov balzam

Limunov balzam je bio posvećen božici Diani, i korišten medicinski od strane starih Grka, još prije 2000 godina. U srednjem vijeku je bio korišten kako bi ublažio tenziju i napetost, kako bi prekrio rane, kao lijek za zubobolju, probleme na koži, ugrize bijesnih pasa, ukočene vratove i mučnine tijekom trudnoće. Korisnici limunovog balzama su pronašli olakšanje kroz bilo koju vrstu ovih rana, uključujući i ubode insekata, glavobolje i bolove u zglobovima. Menstruacijski bolovi su također reducirani tijekom korištenja limunovog balzama. Neki korisnici također koriste limunov balzam za smirenje hladnih čireva.

Vitamin C

Vitamin C je uključen u prirodni proces zacijeljenja, formaciju kolagena i bitan je za imunološki sustav. Kad god tkivo raste, razvija se ili popravlja, kolagen je potreban kako bi sve skupa držalo. Mogućnost ljudskog tijela da pohranjuje vitamin C je vrlo ograničena, tako je svakodnevno uzimanje vitamina C neophodno.

Prirodni vitamin E

Prirodni vitamin E je bitan jer podržava preveniranje ptete tkiva uzrokovane slobodnim radikalima. Ovo pomaže u održavanju svih povezanih struktura u tijelu.

Kako uzimati Flexa Plus?

Progutajte jednu do maksimalno dvije kapsule dnevno, nakon obroka. Nemojte žvakati. Hladno piće korišteno tijekom ili prije uzimanja kapsule može olakšati protok iste.

Što naši kupci kažu o Flexa Plus kapsulama?

Odlični rezultati u samo tjedan dana

Dana mi je kutijica Flexa Plus kapsula od kolege s posla koji je mislio da mi mogu pomoći s bolnim kukovima. Nako samo tri dana znao sam da se nešto dobro događa, ali razlika nakon tjedan dana je bila izvrsna. Svakako preporučam.

  • Ivan

…nemogu vjerovati razliku u samo tri dana.

Kupila sam Flexa Plus kapsule na sajmu zdravlja u subotu. Ili su brilljantne ili imam ozbiljnih psihičkih problema. Trenutno vjerujem u prvu tvrdnju i nastavljam uzimati kapsule, nemogu vjerovati razliku u samo tri dana.

  • Martina

Nema više bolnih leđa

Ja sam graditelji u godinama i imam dugotrajnu bol u leđima toliko dugo da uopće niti ne želim pamtiti. Vidio sam oglas za Flexa Plus kapsule na sestrinskoj web stranici vaše firme, pa sam odlučio probati ih.

Uzimam maksimalnu dnevnu dozu od dvije kapsule i svakako osjećam veliku razliku nakon dva do tri tjedna korištenja. Ok, još uvijek namjeravam koristiti pomagala za leđa jer je glupo prestati s tim, al svakodnevan rad sa ovim vrećama pjeska i cementa je lakši nego ikad prije, nemogu vjerovati kako je to dobar osjećaj. Odličan proizvod, hvala.

– Stjepan

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *